Sursa :: YelenaYemchuk from Getty Images
Mini meringues
Mini meringele sunt una dintre prăjiturile mele preferate. Sunt perfecte pentru o întâlnire cu prietenii sau ca răsfăț pentru copii.
Ingrediente
- 4 proteine ouă
- 200 g zahăr pudră
- 1 linguriță Oțet de vin
- 1 linguriță Făină de cartofi
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 120 grade C și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Bateți albușurile până când se întăresc. Când acestea sunt aproape bătute, adăugați zahărul pudră puțin câte puțin. În acest moment, merită să aveți răbdare și să adăugați zahărul foarte încet, astfel încât albușurile să aibă timp să-l absoarbă.
Când amestecul este neted și lucios, adăugați oțetul de vin și făina de cartofi. Ceea ce îmi place la aceste meringi este ușoara crocantă pe care o conferă oțetul și făina.
Apoi, dacă doriți meringi colorate, aplicați coloranți alimentari. Dar aveți grijă - nu-l adăugăm direct în amestec, ci doar îl amestecăm ușor cu o lingură.
Cu ajutorul a două lingurițe, se așază punctele pe tava de copt. Nu uitați că meringele cresc mult, așa că trebuie să păstrați spații între ele.
Coaceți meringele timp de aproximativ o oră. Meringele sunt gata când se desprind ușor de pe hârtie.