:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/sn5aIgr_eDNZizodVV__/df4011b35d9700f9cd5d7cdc76a202.jpeg)
Negrese de post decadente cu ciocolată neagră
Aceaste negrese de post sunt perfecte pentru a satisface pofta de dulce fără a încălca dieta. Ciocolata neagră conferă desertului un gust bogat și intens, iar textura sa umedă și fudgy va fi cu siguranță apreciată.
Ingrediente
- 11⁄2 cană făină
- 1⁄2 cană zahăr
- 1⁄4 cană cacao neagră
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄2 linguriță praf de copt
- 1⁄4 cană ulei de cocos
- 1 cană apă caldă
- 1 lingură oțet de mere
- 1 linguriță esență de vanilie
- 1⁄2 cană ciocolată neagră topită
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, cacaoa, sarea și bicarbonatul de sodiu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/sn5aIgr_eDNZizodVV__/8caa6e88ba829a32f7e33344fb56e2.jpeg)
Sursa :: Youtube
Adăugați uleiul de cocos, apa caldă, oțetul de mere și extractul de vanilie în amestecul de făină și amestecați până la omogenizare. Adăugați ciocolata neagră topită și amestecați ușor.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/sn5aIgr_eDNZizodVV__/4f0fa2351c15a621d3569692bbc268.jpeg)
Sursa :: Youtube
Turnați amestecul în tava de copt pregătită și coaceți timp de 30-35 de minute sau până când se introduce o scobitoare în mijlocul negresei și aceasta iese curată.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/sn5aIgr_eDNZizodVV__/13961f9f8d8b8b24275a1985e02576.png)
Sursa :: Youtube