PUBLICITATE
Ou moale perfect
Prepararea unui ou fătălău perfect nu este deloc complicată, necesită doar câteva trucuri mici. Cu această rețetă, veți reuși de fiecare dată.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 1 Bucată ou
- 1 linguriță sare
- 1 Linguriță oțet
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Fierbem apa într-o oală mică. Adăugăm un praf de sare și oțet.
2. Pasul
În timp ce apa se fierbe, perforați oul frumos și cu grijă la capătul ascuțit al oului cu un ac.
3. Pasul
Când apa începe să fiarbă, adăugați cu grijă oul.
4. Pasul
Gătim oul timp de 4 minute. Nu mai mult!
5. Pasul
Apoi scoateți cu grijă oul din apa fierbinte și clătiți-l cu apă rece.
6. Pasul
Trebuie să lași oul să se răcească câteva minute. Între timp, oul va continua să se gătească de la propria sa căldură.