PUBLICITATE

Pâine de casă

O pâine de casă gustoasă și proaspătă pe care o puteți pregăti în confortul propriei bucătării.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 10 g Drojdie uscată Adăugat la
  • 1 ro zahăr Adăugat la
  • 1 ro Sare Adăugat la
  • 375 ml apă Adăugat la
  • unt Adăugat la
  • Semințe de floarea soarelui Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Înainte de coacere, încălziți cuptorul la 220°C și introduceți în el un vas cu apă.

2. Pasul

Amestecați într-un castron făină, drojdie, zahăr și sare.

3. Pasul

Adăugați treptat apă și amestecați până când se formează un aluat tare.

4. Pasul

Răsturnați-l frecvent pe o masă înfăinată și lucrați-l intens până când devine neted și elastic.

5. Pasul

Acoperiți-l cu un prosop și lăsați-l la căldură să fermenteze aproximativ 1 oră, sau până când volumul său se dublează.

6. Pasul

Amestecați adesea și modelați în formă de pâine. Puneți pe o tava tapetată cu hârtie de copt, ungeti cu unt și presărați cu semințe de floarea soarelui.

7. Pasul

Coaceți timp de 45 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou