PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/o-CjHG1EVYV-RzeNiypa/1925056e44ebf4c5e1eec5b51bda22.png)
Pâine de casă
O pâine de casă gustoasă și proaspătă pe care o puteți pregăti în confortul propriei bucătării.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 500 g făină simplă specială
- 10 g Drojdie uscată
- 1 ro zahăr
- 1 ro Sare
- 375 ml apă
- unt
- Semințe de floarea soarelui
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
Înainte de coacere, încălziți cuptorul la 220°C și introduceți în el un vas cu apă.
2. Pasul
Amestecați într-un castron făină, drojdie, zahăr și sare.
3. Pasul
Adăugați treptat apă și amestecați până când se formează un aluat tare.
4. Pasul
Răsturnați-l frecvent pe o masă înfăinată și lucrați-l intens până când devine neted și elastic.
5. Pasul
Acoperiți-l cu un prosop și lăsați-l la căldură să fermenteze aproximativ 1 oră, sau până când volumul său se dublează.
6. Pasul
Amestecați adesea și modelați în formă de pâine. Puneți pe o tava tapetată cu hârtie de copt, ungeti cu unt și presărați cu semințe de floarea soarelui.
7. Pasul
Coaceți timp de 45 de minute.