PUBLICITATE
Sursa :: vikif from Getty Images
Pasta de sfeclă roșie crudă
Această pastă de sfeclă roșie crudă este plină de vitamine și minerale naturale. Sfecla roșie are un conținut scăzut de calorii și un conținut ridicat de fibre, ceea ce ajută la promovarea unei digestii sănătoase. Această rețetă este potrivită pentru vegetarieni și vegani.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 Bucăți sfeclă roșie
- 100 g Nuci
- 2 Linguri ulei de măsline
- 1 bucată lămâie
- 1 germeni usturoi
- 1⁄2 Lingura sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Prăjim nucile într-o tigaie uscată și le lăsăm să se răcească.
2. Pasul
Curățăm sfecla roșie și o dăm pe răzătoare mare.
3. Pasul
În mixer adăugăm sfecla rasă, nucile prăjite, uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul strivit și sare.
4. Pasul
Amestecăm totul bine până devine neted.
5. Pasul
Se servește produsul finit răcit, de preferință pe pâine proaspătă.