PUBLICITATE

Sursa :: vikif from Getty Images

Pasta de sfeclă roșie crudă

Această pastă de sfeclă roșie crudă este plină de vitamine și minerale naturale. Sfecla roșie are un conținut scăzut de calorii și un conținut ridicat de fibre, ceea ce ajută la promovarea unei digestii sănătoase. Această rețetă este potrivită pentru vegetarieni și vegani.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Bucăți sfeclă roșie Adăugat la
  • 100 g Nuci Adăugat la
  • 2 Linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • 1 germeni usturoi Adăugat la
  • 12 Lingura sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Prăjim nucile într-o tigaie uscată și le lăsăm să se răcească.

2. Pasul

Curățăm sfecla roșie și o dăm pe răzătoare mare.

3. Pasul

În mixer adăugăm sfecla rasă, nucile prăjite, uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul strivit și sare.

4. Pasul

Amestecăm totul bine până devine neted.

5. Pasul

Se servește produsul finit răcit, de preferință pe pâine proaspătă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou