PUBLICITATE

Sursa :: SMarina from Getty Images

Paste cu creveți în sos de roșii

Rețeta de paste cu creveți în sos de roșii este una dintre mâncărurile mele preferate. Creveții completează perfect pastele, iar sosul de roșii îi adaugă mâncării exact cât trebuie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 grame Spaghete Adăugat la
  • 400 grame Creveți Adăugat la
  • 1 poate Roșii în suc Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de piper roșu Adăugat la
  • Ulei pentru tigaie Adăugat la
  • Sare și piper negru pentru asezonare Adăugat la
  • Busuioc proaspăt pentru garnitură Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Începeți prin a găti spaghetele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Eu prefer întotdeauna gătitul al dente, astfel încât pastele să fie ferme.

2. Pasul

Într-o tigaie, se prăjește usturoiul tocat fin în uleiul încins.

3. Pasul

Adăugați apoi creveții pe care i-ați curățat în prealabil. La foc mediu, prăjiți-i până când devin roz, este nevoie de aproximativ 5-7 minute.

4. Pasul

Apoi adăugați o conservă de roșii. Eu prefer să folosesc roșii întregi, pe care apoi le arunc în tigaie. Astfel, obțineți un sos cu bucăți mai mari de roșii, ceea ce adaugă un caracter special preparatului.

5. Pasul

Se asezonează cu sare, piper și ardei roșu. Lăsați sosul să fiarbă ușor pentru a combina toate aromele.

6. Pasul

În cele din urmă, adăugați pastele fierte direct în tigaie și amestecați totul. Serviți cu busuioc proaspăt.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou