PUBLICITATE
Sursa :: frederique wacquier from Getty Images
Paste cu fileu
O rețetă de paste gustoase cu file de porc.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 200 g Tăiței de spaghete
- 2 buc Fileuri de porc
- 2 dinți Usturoi
- 1 buc șalău
- 1 lingură Lapte bătut
- 1 lingură Uleiuri de măsline
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Pasul
Tăiați fileurile în felii subțiri și prăjiți-le în ulei încins cu usturoi și șalote. Nu uitați să prăjiți fileurile în grăsime fierbinte - astfel vor deveni crocante.
3. Pasul
Când fileurile sunt aproape gata, adăugați în ele laptele bătut. Acest lucru va spori cu siguranță aroma cărnii.
4. Pasul
Condimentați totul cu sare și piper - nu uitați să nu exagerați cu sarea. Este mai bine să adăugați mai puțin la început și apoi să adăugați sare după gust.
5. Pasul
Scurgeți pastele.