PUBLICITATE
Sursa :: Eugenegg from Getty Images
Paste cu somon și sos de smântână
Această rețetă este un mod simplu și rapid de a pregăti un fel de mâncare excelent din somon și paste.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste și somon
- 400 g paste
- 4 Bucăți somon
Sos
- 200 ml cremă de gătit
- 1 bucată ceapă roșie
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 linguri ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Vom găti paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Pasul
Saramura somon și condimentează-l, apoi prăjește-l în ulei de măsline pe ambele părți.
3. Pasul
Tăiem ceapa și usturoiul și le călim în ulei. Adăugăm smântână și amestecăm ușor.
4. Pasul
Taiem somonul în bucăți și îl adăugăm în sos.
5. Pasul
Vom găti sosul la foc mediu timp de aproximativ 5 minute.
6. Pasul
Amestecăm sosul gata făcut cu paste.