PUBLICITATE

Sursa :: FB: RECEPTY zdravé FIT

Paste cu sos de morcov și dovleac

Paste perfecte și sănătoase cu sos de morcovi și dovleac, care te vor încălzi și te vor sătura.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 400 g Paste Adăugat la
  • 2 bucată Morcovi Adăugat la
  • 1 bucată Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • 150 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • Sare și piper negru pentru asezonare Adăugat la
  • Pătrunjel Adăugat la
  • brânză tare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Radeți grosier dovleacul și morcovii pe o răzătoare. Cred că îi conferă acestui fel de mâncare o textură specifică și o crocantă pe care nu le-ai obține dacă ai tăia doar legumele mărunt.

2. Pasul

Se toacă mărunt ceapa și usturoiul și se prăjesc într-o tigaie cu ulei de măsline până când devin sticloase.

3. Pasul

Adăugați dovleacul și morcovii rași, asezonați cu sare și piper și fierbeți acoperit, la foc mediu-mare, timp de aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt moi.

4. Pasul

În timp ce legumele fierb la foc mic, se fierb pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

5. Pasul

La final, se adaugă smântâna în tigaie și se lasă să fiarbă puțin.

6. Pasul

Se presară pastele finite cu brânză și se ornează cu pătrunjel.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou