PUBLICITATE

Sursa :: eyewave from Canva

Paste cu sos de roșii

Pastele cu sos de roșii sunt un fel de mâncare simplu și gustos, ideal pentru un prânz rapid sau o cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste

  • 400 g paste Adăugat la

Sos

  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 800 g Roșii în conservă Adăugat la
  • 1 Lingura ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Pinch Unelte Adăugat la
  • 1 Pinch Macinat de piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt și căliți-le până devin moi și aurii.

2. Pasul

Adăugați roșiile în conservă, sare și piper. Lăsați pe foc mediu până când sosul se înroșește, aproximativ 15 minute.

3. Pasul

Între timp, fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți-le dar lăsati puțină apă deoparte.

4. Pasul

Serviți pastele cu sos. Dacă sosul este prea gros, adăugați puțină apă de la paste.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou