PUBLICITATE
Sursa :: eyewave from Canva
Paste cu sos de roșii
Pastele cu sos de roșii sunt un fel de mâncare simplu și gustos, ideal pentru un prânz rapid sau o cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 400 g paste
Sos
- 2 ks usturoi
- 1 ks The Onion
- 800 g Roșii în conservă
- 1 Lingura ulei de măsline
- 1 Pinch Unelte
- 1 Pinch Macinat de piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt și căliți-le până devin moi și aurii.
2. Pasul
Adăugați roșiile în conservă, sare și piper. Lăsați pe foc mediu până când sosul se înroșește, aproximativ 15 minute.
3. Pasul
Între timp, fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți-le dar lăsati puțină apă deoparte.
4. Pasul
Serviți pastele cu sos. Dacă sosul este prea gros, adăugați puțină apă de la paste.