PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Einladung_zum_Essen
Paste cu usturoi urs
Rețetă pentru prepararea rapidă a pastei cu usturoi urs, pe care o puteți prepara într-un timp scurt.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 400 g paste
- 2 ro ulei de măsline
- 1⁄2 ro Sare
Sos
- 2 o mână de frunze Usturoi urs
- 2 ks căței de usturoi
- 100 g parmezan
- 150 ml Frisca pentru bătut
- 1⁄2 ro piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătiți paste în apă sărată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Atunci când sunt gătite, scurgeți apa și amestecați-le cu ulei de măsline.
2. Pasul
Între timp, pregătiți sosul. Spălați usturoiul ursului și tăiați-l mărunt. Zdrobiți cățeii de usturoi.
3. Pasul
Încălziți uleiul de măsline în tigaie, adăugați usturoiul ursului și usturoiul. Gătiți până când usturoiul devine auriu.
4. Pasul
Adăugați smântână și lăsați să fiarbă încet. Apoi adăugați parmezan ras și condimente. Gătiți până când brânza se topește și sosul se îmbină.
5. Pasul
Amestecați sosul gata pregătit cu pastele și serviți.