PUBLICITATE
Sursa :: A_Lein from Getty Images
Paste de dovleac
Rețetă pentru niște paste simple cu dovleac hokkaido, perfecte pentru prânz sau cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 bucată Dovleac Hokkaido
- 400 g Paste
- 2 linguri Ulei de măsline
- 2 cuișoare Usturoi
- Sare și piper negru pentru asezonare
- 50 g parmezan
- Câteva frunze proaspete de busuioc
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
Mai întâi, curățați dovleacul hokkaido, îndepărtați semințele și tăiați-l în bucăți mai mici.
2. Pasul
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Personal, eu le prefer al dente, pentru că astfel se vor amesteca cu celelalte ingrediente fără să fie fierte.
3. Pasul
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă dovleacul tocat. Adăugați usturoiul zdrobit, sarea și piperul și gătiți până când dovleacul este moale.
4. Pasul
Adăugați dovleacul moale la pastele fierte, amestecați și presărați cu parmezan ras și busuioc.