PUBLICITATE

Sursa :: A_Lein from Getty Images

Paste de dovleac

Rețetă pentru niște paste simple cu dovleac hokkaido, perfecte pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 400 g Paste Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • Sare și piper negru pentru asezonare Adăugat la
  • 50 g parmezan Adăugat la
  • Câteva frunze proaspete de busuioc Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Mai întâi, curățați dovleacul hokkaido, îndepărtați semințele și tăiați-l în bucăți mai mici.

2. Pasul

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Personal, eu le prefer al dente, pentru că astfel se vor amesteca cu celelalte ingrediente fără să fie fierte.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă dovleacul tocat. Adăugați usturoiul zdrobit, sarea și piperul și gătiți până când dovleacul este moale.

4. Pasul

Adăugați dovleacul moale la pastele fierte, amestecați și presărați cu parmezan ras și busuioc.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou