PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Reissaamme
Paste în sos de roșii
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 500 grame paste
Sos de roșii
- 400 g piure de roșii
- 2 ks căței de usturoi
- 1 ks The Onion
- 2 Articolul zahăr
- 1 Articolul busuioc
- 1 Articolul oregano
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătim pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Strecurăm și lăsăm deoparte.
2. Pasul
Adăugăm ulei de măsline, ceapă tocată și usturoi în tigaie. Le prăjim până când ceapa și usturoiul se înmoaie.
3. Pasul
Adăugați pasta de roșii, zahăr, busuioc și oregano. Amestecați bine și lăsați la foc mediu timp de 10-15 minute.
4. Pasul
În cele din urmă, adăugați paste fierte la sos și amestecați.