PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : grandstream

Paste rapide de prânz cu legume și ton

Una dintre rețetele mele preferate pentru un prânz rapid și gustos sunt aceste paste. Combinația de legume proaspete, ton și condimente delicioase o face un adevărat deliciu. În plus, este destul de ușor și rapid de făcut, ceea ce este perfect dacă nu ai prea mult timp la dispoziție.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Paste (spaghete, penne sau orice aveți la îndemână) Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 1 roșu Ardei Adăugat la
  • 1 dovlecei Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 1 Poate Ton în apă Adăugat la
  • 2 Tablespoon ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai oregano Adăugat la
  • 100 g parmezan Adăugat la
  • Pătrunjel proaspăt pentru a decora Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Un mic sfat: adăugați un vârf de cuțit de sare și un strop de ulei de măsline în apa de gătit pentru a preveni lipirea pastelor și pentru a le face mai aromate.

2. Pasul

În timp ce se fierb pastele, pregătiți legumele. Se curăță și se taie mărunt usturoiul și ceapa. De asemenea, spălați ardeii și dovleceii și tăiați-i în fâșii sau cuburi mici.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și se adaugă usturoiul și ceapa. Se sotează până când acestea devin translucide. Adăugați apoi ardeii și dovleceii și prăjiți-i până se înmoaie. Mi se pare că legumele capătă o aromă mai bună dacă le prăjiți puțin mai mult timp. La final, amestecați tonul scurs în legume.

4. Pasul

Adăugați legumele cu tonul la pastele fierte, adăugați oregano și asezonați cu sare și piper. Se amestecă pentru a combina totul.

5. Pasul

La final, se presară pastele cu legume și ton cu parmezan ras și se ornează cu puțin pătrunjel proaspăt.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou