PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/76gRbrX0D_8HjtuhAv-K/36ba20b279c368856f69536ff680f8.jpeg)
Sursa :: piyato from Getty Images
Penne paste cu sos de brânză
Aceasta reteta de paste penne cu sos de branza este simpla, rapida si delicioasa. Ideal pentru un pranz rapid sau o cina.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 400 g paste penne
Sos
- 2 ks The Onion
- 2 ro suc de lămâie
- 200 ml Rulat pentru gătit
- 100 g cașcaval ras
- 1 ks usturoi
- 1 ro Ulei
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătim paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Pasul
Adăugăm ceapa și usturoiul tăiate în felii subțiri în tigaie și le prăjim în unt, până când devin aurii.
3. Pasul
Adăugăm sucul de lămâie și smântână, amestecăm și gătim la căldură medie timp de 5 minute.
4. Pasul
Adăugăm brânză rasă, amestecăm și fierbem încă 5 minute, până se topește brânza.
5. Pasul
Amestecăm sosul gata preparat cu paste fierte și condimentăm cu sare și piper.