PUBLICITATE

Sursa :: ALLEKO from Getty Images

Pește la grătar pe tigaie

Rețetă pentru pește gustos la grătar într-o tigaie. Urmați procedura și vă garantez că peștele va fi uimitor de fraged și suculent.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată pește Adăugat la
  • sare și piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • Câteva crenguțe de rozmarin proaspăt Adăugat la
  • 3 ro Ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Curățați și uscați bine peștele mai întâi. Apoi frecați-l cu sare și piper negru proaspăt măcinat.

2. Pasul

Preîncălziți tigaia și adăugați uleiul de măsline. Când uleiul este suficient de fierbinte, adăugați peștele. Acest lucru este important, deoarece dacă tigaia este bine preîncălzită, peștele nu se va lipi de ea.

3. Pasul

Se taie usturoiul în felii și lămâia în sferturi. Adăugați aceste ingrediente în pește împreună cu crenguțele de rozmarin.

4. Pasul

Prăjiți peștele pe o parte timp de aproximativ 10-12 minute, apoi întoarceți-l cu grijă și prăjiți-l pe cealaltă parte.

5. Pasul

După coacere, se stoarce sucul de lămâie peste pește și se servește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou