Sursa :: ALLEKO from Getty Images
Pește la grătar pe tigaie
Rețetă pentru pește gustos la grătar într-o tigaie. Urmați procedura și vă garantez că peștele va fi uimitor de fraged și suculent.
Ingrediente
- 1 bucată pește
- sare și piper negru proaspăt măcinat
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 bucată lămâie
- Câteva crenguțe de rozmarin proaspăt
- 3 ro Ulei de măsline
Ultimele broșuri
Procedura
Curățați și uscați bine peștele mai întâi. Apoi frecați-l cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Preîncălziți tigaia și adăugați uleiul de măsline. Când uleiul este suficient de fierbinte, adăugați peștele. Acest lucru este important, deoarece dacă tigaia este bine preîncălzită, peștele nu se va lipi de ea.
Se taie usturoiul în felii și lămâia în sferturi. Adăugați aceste ingrediente în pește împreună cu crenguțele de rozmarin.
Prăjiți peștele pe o parte timp de aproximativ 10-12 minute, apoi întoarceți-l cu grijă și prăjiți-l pe cealaltă parte.
După coacere, se stoarce sucul de lămâie peste pește și se servește.