PUBLICITATE

Sursa :: HLPhoto for Adobe Stock

Piciorușe de iepure prăjite

Un fel de mâncare tradițional german, care subliniază gustul delicat al iepurelui. Este perfect pentru o cină în familie sau o ocazie specială.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Picioare de iepure

  • 4 Bucată Picioare de iepure Adăugat la

Marinadă

  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 2 Căței de usturoi usturoi Adăugat la
  • 1 Splash suc de lămâie Adăugat la
  • 1 Linguriță Rosemary Adăugat la
  • 1 Linguriță Cimbru Adăugat la
  • 1 Linguriță sare Adăugat la
  • 1 Linguriță piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Frecați picioarele de iepure cu marinadă și lăsați-le să se marineze cel puțin o oră (sau peste noapte) în frigider.

2. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.

3. Pasul

Scoateți coastele de iepure din frigider și așezați-le pe o tava de copt.

4. Pasul

Se prăjesc pulpele de iepure timp de aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când devin frumos rumenite și bine gătite.

5. Pasul

Serviți pulpele de iepure prăjite cu garniturile dorite.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou