PUBLICITATE
Sursa :: HLPhoto for Adobe Stock
Piciorușe de iepure prăjite
Un fel de mâncare tradițional german, care subliniază gustul delicat al iepurelui. Este perfect pentru o cină în familie sau o ocazie specială.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Picioare de iepure
- 4 Bucată Picioare de iepure
Marinadă
- 2 Lingură ulei de măsline
- 2 Căței de usturoi usturoi
- 1 Splash suc de lămâie
- 1 Linguriță Rosemary
- 1 Linguriță Cimbru
- 1 Linguriță sare
- 1 Linguriță piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Frecați picioarele de iepure cu marinadă și lăsați-le să se marineze cel puțin o oră (sau peste noapte) în frigider.
2. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
3. Pasul
Scoateți coastele de iepure din frigider și așezați-le pe o tava de copt.
4. Pasul
Se prăjesc pulpele de iepure timp de aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când devin frumos rumenite și bine gătite.
5. Pasul
Serviți pulpele de iepure prăjite cu garniturile dorite.