PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Piept de piept tradițional autentic din Texas, frecat uscat

Această rețetă simplă, dar puternică, de frecare a pieptului în stil texan, vă va asigura că pieptul dvs. se va dovedi savuros și delicios. Frumosul amestec de condimente se infiltrează în carne în timpul gătitului, infuzând-o cu o aromă și un gust irezistibil. Această frecție poate fi folosită și pentru alte tipuri de carne, cum ar fi carnea de porc, pui și coaste de vită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 12 ceașcă zahăr brun Adăugat la
  • 12 ceașcă paprika afumată Adăugat la
  • 3 tbls piper negru măcinat Adăugat la
  • 3 tbls Sare kosher Adăugat la
  • 2 tbls pulbere de ardei iute Adăugat la
  • 1 lingură praf de usturoi Adăugat la
  • 1 lingură praf de ceapă Adăugat la
  • 1 lingură chimen măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță piper cayenne Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Într-un castron mediu, combinați zahărul brun, paprika afumată, piperul negru, sarea kosher, pudra de chili, pudra de usturoi, pudra de ceapă, chimenul măcinat și piperul cayenne.

2. Pasul

Folosiți o furculiță pentru a amesteca ingredientele până când acestea sunt bine combinate și amestecul este uniform.

3. Pasul

Se presară generos friptura pe piept, asigurându-vă că toate părțile sunt acoperite uniform. Se masează în carne. Puteți folosi imediat frecarea sau puteți lăsa carnea să stea cu frecarea până la 24 de ore în frigider înainte de a o găti, pentru o pătrundere mai profundă a aromei.

4. Pasul

Depozitați resturile de mămăligă într-un recipient ermetic, într-un loc răcoros și uscat, timp de până la șase luni.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou