Sursa :: Freepik
Piept de piept tradițional autentic din Texas, frecat uscat
Această rețetă simplă, dar puternică, de frecare a pieptului în stil texan, vă va asigura că pieptul dvs. se va dovedi savuros și delicios. Frumosul amestec de condimente se infiltrează în carne în timpul gătitului, infuzând-o cu o aromă și un gust irezistibil. Această frecție poate fi folosită și pentru alte tipuri de carne, cum ar fi carnea de porc, pui și coaste de vită.
Ingrediente
- 1⁄2 ceașcă zahăr brun
- 1⁄2 ceașcă paprika afumată
- 3 tbls piper negru măcinat
- 3 tbls Sare kosher
- 2 tbls pulbere de ardei iute
- 1 lingură praf de usturoi
- 1 lingură praf de ceapă
- 1 lingură chimen măcinat
- 1 linguriță piper cayenne
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un castron mediu, combinați zahărul brun, paprika afumată, piperul negru, sarea kosher, pudra de chili, pudra de usturoi, pudra de ceapă, chimenul măcinat și piperul cayenne.
Folosiți o furculiță pentru a amesteca ingredientele până când acestea sunt bine combinate și amestecul este uniform.
Se presară generos friptura pe piept, asigurându-vă că toate părțile sunt acoperite uniform. Se masează în carne. Puteți folosi imediat frecarea sau puteți lăsa carnea să stea cu frecarea până la 24 de ore în frigider înainte de a o găti, pentru o pătrundere mai profundă a aromei.
Depozitați resturile de mămăligă într-un recipient ermetic, într-un loc răcoros și uscat, timp de până la șase luni.