PUBLICITATE

Sursa :: nadianb from Canva

Piept de pui cu spanac in sos de smantana, servit cu paste

Această rețetă ridică la un nou nivel traditionala reteta italiana de piept de pui cu smântână și paste, prin adăugarea de spanac. Este rapid și ușor de pregătit, oferind un rezultat delicios și nutritiv pentru întreaga familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Piept de pui și spanac

  • 500 Gram piept de pui Adăugat la
  • 300 Gram spanac proaspăt Adăugat la

Paste și sos

  • 400 Gram paste Adăugat la
  • 200 ml Smântână tare Adăugat la
  • 2 gerezd usturoi Adăugat la
  • 2 lingură ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pregătirea pieptului de pui: spălați pieptul de pui și tăiați-l. Puneți-l deoparte.

2. Pasul

Spalați spanacul și puneți-l deoparte.

3. Pasul

Preparăm pastele: Într-un vas mare fierbem apă, adăugăm un praf de sare și ulei de măsline. Adăugați pastele și gătiți-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

4. Pasul

Gătim pieptul de pui și spanacul. Când uleiul s-a încins, adăugați câteva bucăți de piept de pui. Gătiți la foc mediu până când puiul devine auriu. Apoi adăugați spanacul proaspăt și continuați să gătiți până când spanacul nu se descompune.

5. Pasul

Pregătirea și realizarea sosului. Amestecați și asezaționați cu sare și piper după gust. Adăugați paste fierte în tigaie și amestecați bine pentru a acoperi toate bucățile de paste cu sos.

6. Pasul

Serviți imediat cu un pic de brânză rasă deasupra. Poftă bună la această mâncare delicioasă și nutritivă!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou