PUBLICITATE

Piept de pui într-un sos de iaurt și brânză fără prăjire

Un prânz rapid și delicios

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 100 g Cașcaval ras pe răzătoare Adăugat la
  • 1 Iaurt alb ml Adăugat la
  • 2 Căței de usturoi Adăugat la
  • sare Piper negru Adăugat la
  • 2 ro pesmet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Spălăm carnea și o tăiem în felii subțiri, pe care le sărăm și le condimentăm.

2. Pasul

Vom ungea carne cu usturoi pisat (1 catel). Vă recomand să-l lăsați la frigider pentru un timp. (cel mai bine, dacă îl pregătiți de seară și îl lăsați la frigider peste noapte).

3. Pasul

Într-un castron amestecăm iaurtul și brânza rasă fin. Adăugăm usturoi pisat și ouă. Învelim carnea în acest amestec și o așezăm pe o tavă cu hârtie. Presărăm pesmet și dăm la cuptor în cuptorul preîncălzit la 200-220 C pentru aproximativ 25 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou