PUBLICITATE
Piept de pui într-un sos de iaurt și brânză fără prăjire
Un prânz rapid și delicios
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 500 g piept de pui
- 3 ks ouă
- 100 g Cașcaval ras pe răzătoare
- 1 Iaurt alb ml
- 2 Căței de usturoi
- sare Piper negru
- 2 ro pesmet
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Spălăm carnea și o tăiem în felii subțiri, pe care le sărăm și le condimentăm.
2. Pasul
Vom ungea carne cu usturoi pisat (1 catel). Vă recomand să-l lăsați la frigider pentru un timp. (cel mai bine, dacă îl pregătiți de seară și îl lăsați la frigider peste noapte).
3. Pasul
Într-un castron amestecăm iaurtul și brânza rasă fin. Adăugăm usturoi pisat și ouă. Învelim carnea în acest amestec și o așezăm pe o tavă cu hârtie. Presărăm pesmet și dăm la cuptor în cuptorul preîncălzit la 200-220 C pentru aproximativ 25 de minute.