PUBLICITATE
Sursa :: ninafirsova from Canva
Piept de pui natur cu sos
Pieptul de pui natur cu sos este o alegere excelentă pentru zilele obișnuite, când doriți ceva sănătos și gustos, dar nu aveți prea mult timp pentru pregătire.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 4 ks piept de pui
- 1 ro sare
- 1 ro Piper negru
Sos
- 200 ml cremă de gătit
- 2 ro Muștar
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 ro ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Curățați pieptul de pui, sărați-l și condimentați-l pe ambele părți și lăsați-l să stea. Între timp, pregătiți sosul.
2. Pasul
Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt. Încălzim uleiul într-o tigaie și adăugăm ceapa și usturoiul. Le prăjim.
3. Pasul
Adaugăm muștarul și smântâna, amestecăm și lăsăm să fiarbă pentru o vreme.
4. Pasul
Gătim sosul timp de aproximativ o jumătate de oră la foc mediu. Condimentăm și sărăm după gust.
5. Pasul
Prăjim pieptul de pui în tigaie pe ambele părți. Când sunt gata, le servim cu sos și piure de cartofi.
6. Pasul
Împodobim mâncarea cu pătrunjel.