PUBLICITATE

Sursa :: ninafirsova from Canva

Piept de pui natur cu sos

Pieptul de pui natur cu sos este o alegere excelentă pentru zilele obișnuite, când doriți ceva sănătos și gustos, dar nu aveți prea mult timp pentru pregătire.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 4 ks piept de pui Adăugat la
  • 1 ro sare Adăugat la
  • 1 ro Piper negru Adăugat la

Sos

  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 2 ro Muștar Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 ro ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Curățați pieptul de pui, sărați-l și condimentați-l pe ambele părți și lăsați-l să stea. Între timp, pregătiți sosul.

2. Pasul

Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt. Încălzim uleiul într-o tigaie și adăugăm ceapa și usturoiul. Le prăjim.

3. Pasul

Adaugăm muștarul și smântâna, amestecăm și lăsăm să fiarbă pentru o vreme.

4. Pasul

Gătim sosul timp de aproximativ o jumătate de oră la foc mediu. Condimentăm și sărăm după gust.

5. Pasul

Prăjim pieptul de pui în tigaie pe ambele părți. Când sunt gata, le servim cu sos și piure de cartofi.

6. Pasul

Împodobim mâncarea cu pătrunjel.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou