PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: laustkehlet

Piure de mazăre

Piureul de mazăre este un fel de mâncare simplu și nutritiv, ideal ca garnitură pentru carne sau pește.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Mazăre înghețată Adăugat la
  • 1 ks ceapă mare Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 100 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 2 ks căței de usturoi Adăugat la
  • 1 ks vegeta Adăugat la
  • 1 ks Sare Adăugat la
  • 1 ks Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățați și tăiați legumele. Tăiați ceapa mărunt și striviți usturoiul printr-o presă de usturoi.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa tocată mărunt. Gătiți până când ceapa devine auriu-maronie.

3. Pasul

Adăugați mazărea congelată și usturoiul zdrobit. Fierbeți timp de 5-10 minute, până când mazărea este complet dezghețată și moale.

4. Pasul

Adăugați mazărea în blender și adăugați smântână pentru gătit, vegeta, sare și piper. Amestecați până când obțineți un piure neted.

5. Pasul

Servește cald ca garnitură pentru carne sau pește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou