PUBLICITATE
Sursa :: Langan from Canva
Piure de roșii acasă
Un piure de roșii acasă extrem de gustos și sănătos, potrivit pentru diverse feluri de mâncare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 5 kg Roșii
- 100 g sare
- 50 ml ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
Spălăm roșiile și le tăiem în bucăți.
2. Pasul
În oală vom fierbe roșiile până încep să elibereze sucul.
3. Pasul
Adăugăm sare și ulei și gătim până când greutatea este redusă la jumătate.
4. Pasul
Strainim piureul printr-o sită fină și presăm resturile de roșii pentru a extrage cât mai mult suc.
5. Pasul
Vom aduce gemul la fierbere din nou și vom turna gemul terminat, încă fierbinte, în borcanele de sticlă, pe care le vom înșuruba și le vom întoarce cu fundul în sus.
6. Pasul
Lăsăm paharele să se răcească.