PUBLICITATE

Pizza de dovlecel

O alternativă simplă și minunată la aluatul clasic de pizza, folosind dovlecelul de sezon. Poți simți diferența de gust în pizza? În orice caz, este o versiune mai sănătoasă și cu siguranță te vei delecta.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 4 ks dovlecei Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 160 g brânză rasă Adăugat la
  • 12 Articolul sare Adăugat la
  • 14 piper negru măcinat Adăugat la
  • 2 usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățăm dovlecelul, îl dăm pe răzătoare și îl sărăm. Lăsăm să stea așa 10 minute.

2. Pasul

Mutăm dovleacul într-un prosop de bucătărie și stoarcem cât mai multă apă din el.

3. Pasul

O amestecăm cu ouă, condimente, sare, brânză rasă și usturoi zdrobit.

4. Pasul

Întindem aluatul pregătit pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem timp de 10-15 minute la 190°C (până când devine auriu la suprafață).

5. Pasul

Scoatem aluatul de pizza din cuptor, aranjăm ingredientele pe acesta după gustul nostru și îl punem la cuptor pentru încă 10 minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou