PUBLICITATE
Pizza de dovlecel
O alternativă simplă și minunată la aluatul clasic de pizza, folosind dovlecelul de sezon. Poți simți diferența de gust în pizza? În orice caz, este o versiune mai sănătoasă și cu siguranță te vei delecta.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 4 ks dovlecei
- 2 ks ou
- 160 g brânză rasă
- 1⁄2 Articolul sare
- 1⁄4 piper negru măcinat
- 2 usturoi
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățăm dovlecelul, îl dăm pe răzătoare și îl sărăm. Lăsăm să stea așa 10 minute.
2. Pasul
Mutăm dovleacul într-un prosop de bucătărie și stoarcem cât mai multă apă din el.
3. Pasul
O amestecăm cu ouă, condimente, sare, brânză rasă și usturoi zdrobit.
4. Pasul
Întindem aluatul pregătit pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem timp de 10-15 minute la 190°C (până când devine auriu la suprafață).
5. Pasul
Scoatem aluatul de pizza din cuptor, aranjăm ingredientele pe acesta după gustul nostru și îl punem la cuptor pentru încă 10 minute.