PUBLICITATE

Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature

Pizza pe blat subțire

Pizza de casă pe blat subțire, tentantă prin aspectul și gustul său. Ideală pentru prânzul de weekend cu familia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Tort

  • 500 g făină de grâu Adăugat la
  • 7 g Drojdie uscată Adăugat la
  • 1 sticlă Apă caldă Adăugat la
  • 2 lingurițe Ulei Adăugat la
  • 1 ciupitură Instrumente Adăugat la

Instrumente

  • 1 sticlă Suc de roșii Adăugat la
  • 200 g Mozzarelli Adăugat la
  • 2 ochelari Suplimentelor preferate Adăugat la
  • salam Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Pregătește aluatul. Într-un castron, amestecă făina uscată cu drojdia, adaugă ulei, sare și apă caldă. Framântă aluatul timp de aproximativ 10 minute, până când devine elastic. Acoperă aluatul cu un prosop și lasă-l să crească timp de 1 oră.

2. Pasul

După ce aluatul a crescut, împarte-l în 4 părți. Întinde fiecare parte într-o plăcintă subțire. Pune plăcinta pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt.

3. Pasul

Aplicați sos de roșii pe pizza, presărați cu mozzarella rasă și cu topping-urile preferate.

4. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 15-20 de minute. Pizza este gata când brânza este topită și ușor rumenită.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou