PUBLICITATE
Plăcintă cu brânză și fructe
Nu există niciodată suficiente astfel de rețete. O plăcintă în tavă perfectă pentru copt în weekend sau pentru oaspeți neașteptați.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
24
Adesea
- 160 g Faina de spelta fina
- 160 g Făină semigroasă
- 120 g De zahăr din trestie
- 250 ml Lapte
- 100 ml Ulei de rapiță
- 2 ks ouă
- 1 Pachet praf de copt
- 1 ambalare Zahăr vanilat
Umplutura de branza
- 500 g brânză
- 200 g cremă de brânză
- 1 ks ou
- 20 g Proteina
- 2 ro Amidon de porumb
- după gust îndulcitor
- Caisă
- zmeură
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-un bol amestecăm făină, zahăr și praf de copt. Adăugăm ouăle și la final amestecăm laptele și uleiul. Turnăm jumătate din aluat într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
2. Pasul
Amestecăm toate ingredientele pentru umplutură (cu excepția fructelor). Punem umplutura pe aluat, adăugăm fructele și turnăm a doua jumătate de aluat.
3. Pasul
Dăm tarta pregătită la cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 45 de minute.