Plăcintă cu prune și strat de brânză cu pudră
Este un tort pe care îl puteți pregăti cu orice tip de fructe de sezon. Simplu, gustos, perfect pentru a fi servit cu cafea după-amiaza sau doar pentru a vă răsfăța.
Ingrediente
Adesea
- 4 bucată ou
- 120 g zahăr brun
- 1 ro ulei
- 4 ro lapte
- 200 g făină simplă specială
- 1⁄2 pachete praf de copt
- 2 ro cacao
Strat de brânză
- 200 ml lapte
- 1⁄2 pachete budincă de vanilie
- 100 g brânză de vaci cu cocoloașe
- 30 g proteine de vanilie
- 5 db prună
Ultimele broșuri
Procedura
Batem ouăle cu zahăr. Batem cel puțin 10 minute. Apoi adăugăm ulei și lapte. Apoi amestecăm făina cernută cu praful de copt. Tornăm aproximativ jumătate din aluat într-o formă rotundă (diametrul 24 cm) acoperită cu hârtie de copt. În a doua jumătate adăugăm cacao și lapte și turnăm partea de cacao peste partea deschisă la culoare.
Din lapte și praf de budincă vom găti un budincă densă. Îl vom scoate de pe flacără și vom amesteca brânză de vaci și proteine. Vom stratifica partea de brânză pe aluatul din formă.
Tăiem prunele în bucăți mai mici și le așezăm pe tort. Coace la o temperatură de aproximativ 170 de grade timp de 30 de minute.