Sursa :: kabVisio from Getty Images
Plăcintă de pere cu cheesecake
Acest desert este pentru mine sinonim cu toamna, iar prepararea lui este nu doar ușoară, ci și foarte distractivă. Cașcavalul cremos, perele suculente și patiseria crocantă creează o armonie perfectă de arome care sunt garantat să vă placă.
Ingrediente
- 350 g Făină semi-grosieră
- 200 g Zahăr
- 1 bal Zahăr vanilat
- 200 g Unt
- 1 Lingura Praf de copt
- un vârf de cuțit de sare
- 2 ks ou
- 4 ks pere
- 500 g Brânză de vaci
- 1 Ambalare Pudră de cremă
- 100 ml Lapte
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, pregătiți aluatul. Cerneți făina într-un castron, adăugați zahărul, jumătate din zahărul vanilat, praful de copt și un praf de sare. Se amestecă totul și se adaugă untul tăiat în bucăți și un ou. Lucrați până obțineți un aluat omogen, pe care îl înfășurați într-o folie alimentară și îl lăsați să se odihnească în frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Între timp, se pregătește umplutura. Într-un castron mare, se combină brânza de vaci, restul de zahăr, ouăle, a doua parte din zahărul vanilat și praful de cremă și se amestecă totul bine până la omogenizare. Decojiți perele, tăiați miezul și tăiați-le felii subțiri.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
Ungeți o formă de tort și întindeți aluatul pentru a forma fundul și marginile. Se întinde uniform amestecul de cașcaval peste el și se așază deasupra feliile de pere.
Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute, până când devine aurie.
Se lasă prăjitura de pere cu cașcaval să se răcească și apoi se servește. Este excelentă atât caldă, cât și răcită.