PUBLICITATE

Sursa :: kabVisio from Getty Images

Plăcintă de pere cu cheesecake

Acest desert este pentru mine sinonim cu toamna, iar prepararea lui este nu doar ușoară, ci și foarte distractivă. Cașcavalul cremos, perele suculente și patiseria crocantă creează o armonie perfectă de arome care sunt garantat să vă placă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 350 g Făină semi-grosieră Adăugat la
  • 200 g Zahăr Adăugat la
  • 1 bal Zahăr vanilat Adăugat la
  • 200 g Unt Adăugat la
  • 1 Lingura Praf de copt Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 4 ks pere Adăugat la
  • 500 g Brânză de vaci Adăugat la
  • 1 Ambalare Pudră de cremă Adăugat la
  • 100 ml Lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți aluatul. Cerneți făina într-un castron, adăugați zahărul, jumătate din zahărul vanilat, praful de copt și un praf de sare. Se amestecă totul și se adaugă untul tăiat în bucăți și un ou. Lucrați până obțineți un aluat omogen, pe care îl înfășurați într-o folie alimentară și îl lăsați să se odihnească în frigider pentru aproximativ 30 de minute.

2. Pasul

Între timp, se pregătește umplutura. Într-un castron mare, se combină brânza de vaci, restul de zahăr, ouăle, a doua parte din zahărul vanilat și praful de cremă și se amestecă totul bine până la omogenizare. Decojiți perele, tăiați miezul și tăiați-le felii subțiri.

3. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

4. Pasul

Ungeți o formă de tort și întindeți aluatul pentru a forma fundul și marginile. Se întinde uniform amestecul de cașcaval peste el și se așază deasupra feliile de pere.

5. Pasul

Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute, până când devine aurie.

6. Pasul

Se lasă prăjitura de pere cu cașcaval să se răcească și apoi se servește. Este excelentă atât caldă, cât și răcită.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou