PUBLICITATE

Sursa :: manyakotic from Getty Images

Plăcintă de spanac din patiserie pufoasă

Rețetă pentru o plăcintă savuroasă și gustoasă cu spanac cu pufuleți și brânză.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 500 g Spanac congelat Adăugat la
  • 500 g Produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 200 g Brânză rasă Adăugat la
  • 5 ks ouă Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • Piper negru măcinat, după gust Adăugat la
  • 100 g Slănină tocată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

75 min.
1. Pasul

Lăsați spanacul să se dezghețe.

2. Pasul

Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade și se întinde foaia de pufuleți pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.

3. Pasul

Se prăjește șunca tocată într-o tigaie. Când baconul este ușor rumenit, adăugați spanacul și amestecați la foc mediu.

4. Pasul

Adăugați brânza rasă în amestec și amestecați cu ouăle. Se asezonează totul cu sare și piper după gust.

5. Pasul

Se toarnă amestecul preparat pe foitaj și se dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. După ce s-a copt, se lasă prăjitura să se răcească puțin și este gata de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou