PUBLICITATE
Sursa :: manyakotic from Getty Images
Plăcintă de spanac din patiserie pufoasă
Rețetă pentru o plăcintă savuroasă și gustoasă cu spanac cu pufuleți și brânză.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 500 g Spanac congelat
- 500 g Produse de patiserie pufoasă
- 200 g Brânză rasă
- 5 ks ouă
- Sare după gust
- Piper negru măcinat, după gust
- 100 g Slănină tocată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
75 min.
1. Pasul
Lăsați spanacul să se dezghețe.
2. Pasul
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade și se întinde foaia de pufuleți pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
3. Pasul
Se prăjește șunca tocată într-o tigaie. Când baconul este ușor rumenit, adăugați spanacul și amestecați la foc mediu.
4. Pasul
Adăugați brânza rasă în amestec și amestecați cu ouăle. Se asezonează totul cu sare și piper după gust.
5. Pasul
Se toarnă amestecul preparat pe foitaj și se dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. După ce s-a copt, se lasă prăjitura să se răcească puțin și este gata de servire.