Sursa :: Natkinzu from Getty Images
Pomul de Crăciun din patiserie pufoasă
Interesant pom de Crăciun din foitaj preparat sărat cu spanac și brânză.
Ingrediente
- 2 pachete Produse de patiserie pufoasă
- 200 g Spanac mic
- 200 g Brânză feta
- 1 bucată Ou (pentru frecare)
- Semințe de susan pentru presărare
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Întindeți foitajul pe o suprafață de lucru presărată cu făină.
Într-o tigaie, se rumenește rapid spanacul până când este ușor ofilit. Aveți grijă să nu-l lăsați să se usuce prea mult, de multe ori această greșeală va face ca pomul dvs. să fie uscat.
Încorporați brânza feta și puțină sare în spanac și lăsați amestecul să se răcească puțin.
Cu ajutorul unui cuțit, trasați ușor forma copacului și a trunchiului pe aluat.
Se întinde amestecul de usturoi pe aluatul de jos și se așază deasupra cel de-al doilea aluat de alune.
Tăiați crengile cu un cuțit și răsuciți-le împreună.
Se unge vârful copacului cu o baie de ou și se presară semințe de susan. În această secțiune, vă puteți juca puțin cu decorațiunile și vă puteți crea propriul design unic.
Coaceți bradul în cuptor timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când aluatul devine frumos auriu. Este important să verificați frecvent pentru a vă asigura că nu se coace prea mult.