PUBLICITATE

Sursa :: Natkinzu from Getty Images

Pomul de Crăciun din patiserie pufoasă

Interesant pom de Crăciun din foitaj preparat sărat cu spanac și brânză.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 2 pachete Produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 200 g Spanac mic Adăugat la
  • 200 g Brânză feta Adăugat la
  • 1 bucată Ou (pentru frecare) Adăugat la
  • Semințe de susan pentru presărare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Întindeți foitajul pe o suprafață de lucru presărată cu făină.

2. Pasul

Într-o tigaie, se rumenește rapid spanacul până când este ușor ofilit. Aveți grijă să nu-l lăsați să se usuce prea mult, de multe ori această greșeală va face ca pomul dvs. să fie uscat.

3. Pasul

Încorporați brânza feta și puțină sare în spanac și lăsați amestecul să se răcească puțin.

4. Pasul

Cu ajutorul unui cuțit, trasați ușor forma copacului și a trunchiului pe aluat.

5. Pasul

Se întinde amestecul de usturoi pe aluatul de jos și se așază deasupra cel de-al doilea aluat de alune.

6. Pasul

Tăiați crengile cu un cuțit și răsuciți-le împreună.

7. Pasul

Se unge vârful copacului cu o baie de ou și se presară semințe de susan. În această secțiune, vă puteți juca puțin cu decorațiunile și vă puteți crea propriul design unic.

8. Pasul

Coaceți bradul în cuptor timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când aluatul devine frumos auriu. Este important să verificați frecvent pentru a vă asigura că nu se coace prea mult.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou