PUBLICITATE

Sursa :: mapichai from Getty Images

Porumb la grătar

Un clasic de vară pentru toți iubitorii de grătar.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 8 ks Porumb Adăugat la
  • 70 g unt Adăugat la
  • 2 Articolul sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățăm și spălăm bine porumbul.

2. Pasul

Pe grătar topim untul.

3. Pasul

Ungem porumbul cu unt topit și îl presărăm cu sare.

4. Pasul

Punem porumbul pe grătar și-l grătim timp de 15-20 de minute. În timpul grătării, întoarcem porumbul pentru a se prăji uniform pe toate părțile.

5. Pasul

Servim porumbul grătar fierbinte. Îl putem servi singur sau ca garnitură pentru felurile de mâncare cu carne.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou