:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/hvPLV-rOuiIz-4iVbxFT/6e121abb6bfc35180e34266ea0923e.jpeg)
Sursa :: stockfotocz from Getty Images
Prăjiți felii de gât în cuptor
Întotdeauna am avut experiențe excelente cu carnea de gât la cuptor. Potrivită pentru masa festivă.
Ingrediente
- 1 kg Gât de porc carne de porc
- 4 Cuișoare Usturoi
- sare
- Piper negru măcinat
- Ardei
- condimente de curry
- 4 Linguri Ulei de măsline
- 3 bucată The Onion
- 1⁄2 Cupa Beri
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, spălați gâtul și uscați-l cu un prosop de hârtie.
Apoi se taie în felii de aproximativ 1,5 cm grosime.
Sărați și piperați feliile de gât și presărați-le cu paprika și condimentele de curry.
Se curăță și se zdrobește usturoiul.
Se freacă carnea condimentată cu usturoiul pisat și se lasă să se odihnească aproximativ o oră.
Apoi se prăjește pe ambele părți în ulei de măsline încins până când crusta devine aurie.
Puneți feliile prăjite într-o tavă de copt și așezați pe fiecare felie un cerc de ceapă tăiată în felii.
Se adaugă o jumătate de pahar de bere și se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 1 oră. 9. Recomand neapărat să nu uitați să stropiți carnea cu bere din când în când în timpul coacerii pentru a o menține suculentă.