PUBLICITATE

Sursa :: stockfotocz from Getty Images

Prăjiți felii de gât în cuptor

Întotdeauna am avut experiențe excelente cu carnea de gât la cuptor. Potrivită pentru masa festivă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 kg Gât de porc carne de porc Adăugat la
  • 4 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru măcinat Adăugat la
  • Ardei Adăugat la
  • condimente de curry Adăugat la
  • 4 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 3 bucată The Onion Adăugat la
  • 12 Cupa Beri Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Mai întâi, spălați gâtul și uscați-l cu un prosop de hârtie.

2. Pasul

Apoi se taie în felii de aproximativ 1,5 cm grosime.

3. Pasul

Sărați și piperați feliile de gât și presărați-le cu paprika și condimentele de curry.

4. Pasul

Se curăță și se zdrobește usturoiul.

5. Pasul

Se freacă carnea condimentată cu usturoiul pisat și se lasă să se odihnească aproximativ o oră.

6. Pasul

Apoi se prăjește pe ambele părți în ulei de măsline încins până când crusta devine aurie.

7. Pasul

Puneți feliile prăjite într-o tavă de copt și așezați pe fiecare felie un cerc de ceapă tăiată în felii.

8. Pasul

Se adaugă o jumătate de pahar de bere și se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 1 oră. 9. Recomand neapărat să nu uitați să stropiți carnea cu bere din când în când în timpul coacerii pentru a o menține suculentă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou