Sursa :: LauriPatterson from iStockPhotos
Pranz rapid de orez cu varză de varză cu carne tocată la tigaie
Există puține lucruri mai bune decât un cotlet de varză suculent și picant într-o zi rece. Această rețetă îmi pune întotdeauna un zâmbet pe față pentru că nu numai că este consistentă și delicioasă, dar este și surprinzător de ușor de preparat. Este una dintre alegerile mele de bază atunci când caut ceva sățios, dar care să încorporeze totuși ingrediente ușoare și care să țină cont de sănătate.
Ingrediente
- 500 g carne tocată
- 1 mic Varză albă, tăiată grosier
- 1 cubulețe ceapă
- 2 tocat căței de usturoi
- 80 gr Orez
- 500 ml Bulion (de pui sau de legume)
- 2 Lingură de ceai Ardei
- sare și piper după gust
- 1 Tablespoon ulei vegetal
- Un buchet de pătrunjel, tocat
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru rețeta de orez cu varză tocată la tigaie, încingeți uleiul într-o tigaie sau oală mare. Adăugați carnea tocată și prăjiți-o până când devine frumos sfărâmicioasă și se rumenește. Aici vă recomand întotdeauna să lăsați carnea să se rumenească bine, deoarece adaugă dimensiuni suplimentare de aromă preparatului.
Adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți-le până se înmoaie. Ar trebui să se simtă în aer aroma de usturoi prăjit.
Când se adaugă varza și orezul, se adaugă și bulionul cu boiaua, sarea și piperul și se lasă totul să fiarbă până când varza și orezul sunt moi. Acest lucru durează aproximativ 15-20 de minute. Dacă se amestecă din când în când, se asigură că toate aromele sunt bine amestecate.
Înainte de a servi, îmi place să adaug puțin pătrunjel tocat. Acesta dă o notă de prospețime și un aspect drăguț și colorat la tigaia de orez cu varză tocată. Această rețetă se potrivește perfect cu o bucată de pâine crocantă pentru un prânz rapid.