PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : RitaE

Preparare de varză roșie

Un fel de mâncare tradițional german, care este atât delicios, cât și sănătos. Varza roșie făcută în casă este un însoțitor grozav pentru friptură și cârnați, sau poate sta singură ca un fel principal de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Bucată varză roșie Adăugat la
  • 2 Bucată Mere Adăugat la
  • 2 Lingură zahăr Adăugat la
  • 200 ml vin roșu Adăugat la
  • 2 Lingură oțet de cidru de mere Adăugat la
  • 1 Linguriță sare Adăugat la
  • 1 Linguriță piper Adăugat la
  • 1 Pinch Cuișoare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Pentru varza rosie, taiati varza rosie si merele in fasii subtiri.

2. Pasul

Într-o oală mare, lăsați zahărul să se topească până se caramelisează.

3. Pasul

Adăugați merele și prăjiți-le până când se înmoaie.

4. Pasul

Adăugați varza roșie și amestecați bine pentru a te asigura că este complet amestecată cu zahărul caramelizat și merele.

5. Pasul

Adăugați vinul roșu, oțetul de mere, sare, piper și cuișoare și amestecați bine.

6. Pasul

Pune capacul pe oală și lasă totul să fiarbă cel puțin o oră.

7. Pasul

Asigurați-vă că amestecați ocazional pentru a preveni arderea varzei roșii.

8. Pasul

Când varza roșie este moale, este gata de servire! Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou