Sursa :: Pixabay : RitaE
Preparare de varză roșie
Un fel de mâncare tradițional german, care este atât delicios, cât și sănătos. Varza roșie făcută în casă este un însoțitor grozav pentru friptură și cârnați, sau poate sta singură ca un fel principal de mâncare.
Ingrediente
- 1 Bucată varză roșie
- 2 Bucată Mere
- 2 Lingură zahăr
- 200 ml vin roșu
- 2 Lingură oțet de cidru de mere
- 1 Linguriță sare
- 1 Linguriță piper
- 1 Pinch Cuișoare
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru varza rosie, taiati varza rosie si merele in fasii subtiri.
Într-o oală mare, lăsați zahărul să se topească până se caramelisează.
Adăugați merele și prăjiți-le până când se înmoaie.
Adăugați varza roșie și amestecați bine pentru a te asigura că este complet amestecată cu zahărul caramelizat și merele.
Adăugați vinul roșu, oțetul de mere, sare, piper și cuișoare și amestecați bine.
Pune capacul pe oală și lasă totul să fiarbă cel puțin o oră.
Asigurați-vă că amestecați ocazional pentru a preveni arderea varzei roșii.
Când varza roșie este moale, este gata de servire! Poftă bună!