PUBLICITATE
Profiterole cu crema Paris

Profiterole cu crema Paris

O reteta simplă din aluat pate a choux cu o cremă ușoară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 120 g Apă Adăugat la
  • 60 g Ulei Adăugat la
  • 12 ro Utilități Adăugat la
  • 75 g făină albă Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Adăugăm apă, unt, sare în oală. Lăsăm totul să se topească și să fiarbă ușor la foc moderat. Apoi adăugăm făina și amestecăm, reducând focul / nivelul de inducție. Amestecăm aluatul și îl coacem timp de 2-3 minute (asigurați-vă că aluatul este cu adevărat copt, se va forma un strat pe oală). Lăsăm aluatul să se răcească ușor.

2. Pasul

În aluatul umed, adăugăm treptat ouăle, una câte una. Folosiți un tel pentru a amesteca bine aluatul cu ouăle.

3. Pasul

Umpluta poseta de cofetarie si pe o tava cu hartie de copt, stropim gramajoare in functie de cat de mari vrei sa le faci. Coacem la 225°C / 13 minute, apoi coboram la 180°C / 15 minute pentru a coace in continuare. Dupa coacere, lasam sa se raceasca, apoi umplem cu frisca Paris sau cu o alta crema preferata.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou