PUBLICITATE

Sursa :: Mykola Lunov from Canva

Pui copt cu mere

O rețetă tradițională de pui, umplut cu o umplutură fină de mere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Instrumente

  • 1 bucată Pui Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Conținut

  • 3 Bucăți Mere Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

2. Pasul

Spălați bine carnea, uscați-o și frecați-o cu sare și condimente.

3. Pasul

Curățați merele, îndepărtați sâmburii și tăiați-le în bucăți mici. Adăugați zahăr și scorțișoară și amestecați.

4. Pasul

Umpleți cu umplutura de mere.

5. Pasul

Puneți găina în cuptor și coaceți aproximativ 2 ore sau până când carnea de găină este moale.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou