PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/N_0voQEjCIoeNKQ9MJnv/f1420e836014edadf5ebb11ba8ad9a.jpeg)
Sursa :: Mykola Lunov from Canva
Pui copt cu mere
O rețetă tradițională de pui, umplut cu o umplutură fină de mere.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Instrumente
- 1 bucată Pui
- 1 linguriță Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Conținut
- 3 Bucăți Mere
- 1 linguriță zahăr
- 1 linguriță Scorțișoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
2. Pasul
Spălați bine carnea, uscați-o și frecați-o cu sare și condimente.
3. Pasul
Curățați merele, îndepărtați sâmburii și tăiați-le în bucăți mici. Adăugați zahăr și scorțișoară și amestecați.
4. Pasul
Umpleți cu umplutura de mere.
5. Pasul
Puneți găina în cuptor și coaceți aproximativ 2 ore sau până când carnea de găină este moale.