Sursa :: gwenael le vot from Getty Images
Pui cremos și caserolă de cartofi
Această rețetă de pui cremos și caserolă de cartofi este una dintre mâncărurile mele preferate. Aromele sale bogate, profunde și cremoase sunt ceva care îmi bucură sufletul de fiecare dată. Întotdeauna mi-a plăcut această combinație de pui și cartofi, iar adăugarea de smântână face ca acest fel de mâncare să fie și mai delicios. Când îl pregătesc, întreaga casă se umple de o aromă plăcută care îi face pe toți să fie flămânzi și să aștepte cu nerăbdare masa.
Ingrediente
- 1 kg Cartofi
- 4 buc Piept de pui
- 2 buc ceapă
- 3 dinți Usturoi
- 2 linguri Unt
- 200 ml frișcă bătută
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Într-o tigaie, încălzesc untul și apoi adaug ceapa și usturoiul tocate mărunt, prăjindu-le până devin sticloase.
Adaug apoi bucățile de pui, le condimentez cu sare și piper și le prăjesc până când puiul devine auriu.
Când puiul este gata, adaug cartofii tăiați și smântâna, amestec totul și las să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute.
Apoi transfer totul într-un vas de cuptor și îl dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute (sau până când cartofii sunt moi).