PUBLICITATE

Sursa :: gwenael le vot from Getty Images

Pui cremos și caserolă de cartofi

Această rețetă de pui cremos și caserolă de cartofi este una dintre mâncărurile mele preferate. Aromele sale bogate, profunde și cremoase sunt ceva care îmi bucură sufletul de fiecare dată. Întotdeauna mi-a plăcut această combinație de pui și cartofi, iar adăugarea de smântână face ca acest fel de mâncare să fie și mai delicios. Când îl pregătesc, întreaga casă se umple de o aromă plăcută care îi face pe toți să fie flămânzi și să aștepte cu nerăbdare masa.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Cartofi Adăugat la
  • 4 buc Piept de pui Adăugat la
  • 2 buc ceapă Adăugat la
  • 3 dinți Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Unt Adăugat la
  • 200 ml frișcă bătută Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Într-o tigaie, încălzesc untul și apoi adaug ceapa și usturoiul tocate mărunt, prăjindu-le până devin sticloase.

2. Pasul

Adaug apoi bucățile de pui, le condimentez cu sare și piper și le prăjesc până când puiul devine auriu.

3. Pasul

Când puiul este gata, adaug cartofii tăiați și smântâna, amestec totul și las să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute.

4. Pasul

Apoi transfer totul într-un vas de cuptor și îl dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute (sau până când cartofii sunt moi).

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou