PUBLICITATE
Sursa :: Andrey Pronin from Getty Images
Pui cu cartofi prăjiți
Rețetă pentru un clasic în bucătărie - schnitzel de pui cu cartofi prăjiți.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 bucată Cotlete de pui
- 4 bucată Cartofi
- 1 ceașcă Făină simplă
- 2 bucată ouă
- 2 căni Pesmet
- ulei pentru prăjit
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curățați, sărați și piperați cotletele de pui.
2. Pasul
Apoi se trece fiecare schnitzel prin făină, ou și în final prin pesmet.
3. Pasul
Prăjiți cotletele acoperite într-o tigaie cu mult ulei pe toate părțile până când devin aurii.
4. Pasul
Se curăță cartofii de coajă, se taie în cartofi prăjiți și se prăjesc într-o a doua tigaie în ulei.
5. Pasul
După ce le scoți, le sărezi și le servești cu tăiței.