PUBLICITATE

Sursa :: nadianb from Canva

Pui cu legume în sos de roșii

Rețetă pentru un pui delicios cu legume în sos de roșii, potrivit pentru un prânz sau o cină festivă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne de pui

  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Legume

  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks Ardei Adăugat la
  • 2 ks morcovi Adăugat la

Suc de rosii

  • 400 g Piure de roșii Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și topiți puțin ulei într-o tigaie la foc mediu. Adăugați pieptul de pui la tigaie, pe care l-ați sărat și piperat în prealabil și prăjiți-l pe ambele părți.

2. Pasul

In timp ce carnea se coace, pregătește legumele. Taie ceapa mărunt, ardeiul în fâșii și morcovul în rondele.

3. Pasul

Transferați pieptul de pui prăjit într-o tavă, acoperiți stratul de carne de pui cu legume.

4. Pasul

În tigaia în care ați prăjit carnea, adăugați piure de roșii, usturoi zdrobit și zahăr. Încălziți totul împreună la foc moderat.

5. Pasul

Turnați acest suc de roșii în tava cu carne și legume.

6. Pasul

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit și lăsați totul să se topească împreună aproximativ 40 de minute.

7. Pasul

Iată, carnea de pui cu legume în sos de roșii este gata. Servește-l, de exemplu, cu orez sau pâine. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou