PUBLICITATE

Sursa :: Rogerio_Andrade from Getty Images

Pui cu umplutură

Această rețetă de friptură de pui cu umplutură a fost o preferată de generații întregi în bucătăria bunicii noastre și încă ne place să o pregătim pentru întâlnirile de familie sau reuniuni. Atât umplutura, cât și puiul sunt fragede, suculente și pline de savoare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pui:

  • 1 pui Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 1 Lingura Ardei Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la

Umplutură:

  • 1 baghetă Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • O mână de crenguțe de pătrunjel Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 50 ml Smetana Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Se spală și se usucă puiul și se condimentează cu sare, piper, boia de ardei și usturoi.

2. Pasul

Se taie bagheta în cuburi mici și se amestecă cu usturoiul ras, pătrunjelul, untul și smântâna. Se asezonează cu sare și piper.

3. Pasul

Umpleți puiul cu acest amestec.

4. Pasul

Se pune puiul într-o tavă de copt, se stropește cu apă și se coace la 180 de grade timp de aproximativ 2 ore. Se stropește puiul de mai multe ori cu grăsime în timpul coacerii.

5. Pasul

Se servește cu garnitura preferată - cum ar fi legume sau cartofi prăjiți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou