PUBLICITATE

Pui la cuptor

Un prânz excelent de duminică

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Coapse de pui Adăugat la
  • 2 Dentiție usturoi Adăugat la
  • 12 The Onion Adăugat la
  • 12 proaspete Ardei Adăugat la
  • 12 roșii Adăugat la
  • Roșu Ardei dulce Adăugat la
  • Pui copt condimentat Adăugat la
  • Zugrăvește Adăugat la
  • sare unt Adăugat la
  • bacon Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Carnea o spălăm și o lăsăm la scurs. Fiecare pulpe o saram, o acoperim cu paprika dulce roșie și condimente pentru pui prăjit. Le așezăm în tava de copt, pe fundul căreia am pus câteva felii de slănină. Aceasta dă un gust excelent și o aromă bună.

2. Pasul

Între bucatile de carne așezăm bucăți de ceapă, usturoi, roșii și ardei. Peste carne punem felii subțiri de unt, adăugăm apă, presărăm puțină boia de ardei și acoperim cu folie de aluminiu.

3. Pasul

Coacem la 200C, după coacere descoperim și lăsăm puțin să se coacă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou