PUBLICITATE
Sursa :: FB: Przepisy na domowe potrawy: ciasta, obiady, sałatki
Pulpe de pui coapte cu cartofi
Delicioase, suculente, pulpele de pui coapte până la auriu, însoțite de aromaticele cartofi coapți. O mâncare ideală pentru prânzul întregii familii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Până la pieptul de pui
- 4 Bucată Coapse de pui
- 2 lingurițe Săruri
- 1 ciupitură piper
- 1 linguriță Ardei dulce
Pentru cartofi
- 8 Bucată Cartofi
- 2 lingurițe Ulei de măsline
- 1 ciupitură Desene
- 1 ciupitură Rozmarin
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Spală pulpele de pui, usucă-le și condimentează-le după gust cu sare, piper și paprika dulce. Lasă-le la frigider pentru 15 minute.
2. Pasul
Curățați cartofii, tăiați-i în sferturi, apoi condimentați cu sare, ulei de măsline și rozmarin.
3. Pasul
Aranjează coapsele de pui și cartofii pe o tavă de copt, coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 60 de minute. Spre sfârșitul coacerii, poți mări temperatura, pentru ca coapsele de pui și cartofii să devină crocanți.
4. Pasul
Serviți căld, decorat cu rozmarin proaspăt. Poftă bună!