PUBLICITATE

Sursa :: FB: Przepisy na domowe potrawy: ciasta, obiady, sałatki

Pulpe de pui coapte cu cartofi

Delicioase, suculente, pulpele de pui coapte până la auriu, însoțite de aromaticele cartofi coapți. O mâncare ideală pentru prânzul întregii familii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Până la pieptul de pui

  • 4 Bucată Coapse de pui Adăugat la
  • 2 lingurițe Săruri Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la
  • 1 linguriță Ardei dulce Adăugat la

Pentru cartofi

  • 8 Bucată Cartofi Adăugat la
  • 2 lingurițe Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ciupitură Desene Adăugat la
  • 1 ciupitură Rozmarin Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Spală pulpele de pui, usucă-le și condimentează-le după gust cu sare, piper și paprika dulce. Lasă-le la frigider pentru 15 minute.

2. Pasul

Curățați cartofii, tăiați-i în sferturi, apoi condimentați cu sare, ulei de măsline și rozmarin.

3. Pasul

Aranjează coapsele de pui și cartofii pe o tavă de copt, coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 60 de minute. Spre sfârșitul coacerii, poți mări temperatura, pentru ca coapsele de pui și cartofii să devină crocanți.

4. Pasul

Serviți căld, decorat cu rozmarin proaspăt. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou