PUBLICITATE

Sursa :: Slatan from Canva

Pulpe de pui fără oase la grătar

O rețetă bună pentru pulpe de pui fără oase, pe care le puteți pregăti ușor pe grătar.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Ingrediente principale

  • 6 Bucăți coapse de pui dezosate Adăugat la
  • 2 lingurițe Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Marinadă

  • 4 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 linguriță Rosemary Adăugat la
  • 1 linguriță Cimbru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Spălați pulpele de pui și condimentați-le cu sare și piper.

2. Pasul

Pregătiți marinada. Cojile de usturoi se curăță și se taie mărunt sau se presează printr-o presă. Amestecăm uleiul de măsline cu usturoiul, lămâia, rozmarinul și cimbrul.

3. Pasul

Condimentați pulpele de pui. Treci pulpele de pui prin marinadă și lasă-le să se marineze cel puțin 30 de minute.

4. Pasul

Încălziți grătarul și coaceți coapsele timp de 7-8 minute pe fiecare parte, până când devin auriu maro și complet coapte. Ungi-le în mod regulat cu marinată în timpul coacerii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou