PUBLICITATE
Sursa :: Slatan from Canva
Pulpe de pui fără oase la grătar
O rețetă bună pentru pulpe de pui fără oase, pe care le puteți pregăti ușor pe grătar.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
Ingrediente principale
- 6 Bucăți coapse de pui dezosate
- 2 lingurițe Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Marinadă
- 4 cuișoare usturoi
- 1 bucată lămâie
- 2 ro ulei de măsline
- 1 linguriță Rosemary
- 1 linguriță Cimbru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Spălați pulpele de pui și condimentați-le cu sare și piper.
2. Pasul
Pregătiți marinada. Cojile de usturoi se curăță și se taie mărunt sau se presează printr-o presă. Amestecăm uleiul de măsline cu usturoiul, lămâia, rozmarinul și cimbrul.
3. Pasul
Condimentați pulpele de pui. Treci pulpele de pui prin marinadă și lasă-le să se marineze cel puțin 30 de minute.
4. Pasul
Încălziți grătarul și coaceți coapsele timp de 7-8 minute pe fiecare parte, până când devin auriu maro și complet coapte. Ungi-le în mod regulat cu marinată în timpul coacerii.