PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: cattalin

Rácponty

Rácponty este un popular și tradițional preparat maghiar din pește. Combinarea delicioasă dintre peștele copt în cuptor și carnea tocata este caracterizată de gustul distinctiv maghiar provenit din paprika, paprika roșu intens și smântână. Numele său provine de la similitudinea vizuală dintre carnea de pește înfiptă, grătarul de copt și umplutura suculentă. Acest preparat poate fi o alegere excelentă pentru un prânz sau o cină delicioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

La pește

  • 1 db Pește (aprox. 1 kg) Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la

Pentru umplutura

  • 500 Gram carne tocată de vită Adăugat la
  • 1 Cap ceapă roșie Adăugat la
  • 2 gerezd usturoi Adăugat la
  • 2 linguriță Ardei umplut Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 12 linguriță Vin Adăugat la
  • 150 ml smântână acră Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Pasul 1: Prepararea umpluturii

2. Pasul

Pasul 2: Pregătirea și umplerea carasului

3. Pasul

Pasul 3: Coacere

4. Pasul

Pasul 4: Servire

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou