PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: cattalin
Rácponty
Rácponty este un popular și tradițional preparat maghiar din pește. Combinarea delicioasă dintre peștele copt în cuptor și carnea tocata este caracterizată de gustul distinctiv maghiar provenit din paprika, paprika roșu intens și smântână. Numele său provine de la similitudinea vizuală dintre carnea de pește înfiptă, grătarul de copt și umplutura suculentă. Acest preparat poate fi o alegere excelentă pentru un prânz sau o cină delicioasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
La pește
- 1 db Pește (aprox. 1 kg)
- 1 linguriță sare
Pentru umplutura
- 500 Gram carne tocată de vită
- 1 Cap ceapă roșie
- 2 gerezd usturoi
- 2 linguriță Ardei umplut
- 1 linguriță sare
- 1⁄2 linguriță Vin
- 150 ml smântână acră
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Pasul 1: Prepararea umpluturii
2. Pasul
Pasul 2: Pregătirea și umplerea carasului
3. Pasul
Pasul 3: Coacere
4. Pasul
Pasul 4: Servire