PUBLICITATE

Sursa :: facebook:Magyaros házias receptek

Rețetă de bază pentru felul principal

Încercați această rețetă și nu veți fi dezamăgiți! Întotdeauna a fost una dintre preferatele mele pentru că este atât de ușor de făcut, dar atât de delicioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 400 g Orice legume (de exemplu, morcovi, țelină, varză) Adăugat la
  • 2 lingură ulei Adăugat la
  • 1 lingură Făină fină Adăugat la
  • 1 linguriță Ardei roșu Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • O jumătate de litru de apă sau supă de legume Adăugat la
  • Smântână acră pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi, spălați și curățați bine legumele pe care doriți să le folosiți, apoi tăiați-le în cubulețe. Trucul meu personal este să spăl și să pregătesc întotdeauna mai întâi legumele, pentru a putea pregăti cu ușurință celelalte ingrediente în pauzele dintre tăieturi.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie mare și se adaugă legumele tăiate cubulețe. Le sotezi în tigaie timp de 5-10 minute sau până când sunt fragede. Este important să gătiți legumele la foc mediu pentru a nu se arde, dar se gătesc mai repede.

3. Pasul

Apoi, se presară făina și ardeiul roșu peste legumele înmuiate și se amestecă bine. Acoperirea legumelor cu făină ajută ca tocănița să fie mai groasă și mai consistentă.

4. Pasul

Se adaugă apoi apa sau bulionul de legume la legume și se lasă să fiarbă încă 20 de minute, adăugând sarea. Dacă doriți ca tocănița să fie mai bogată în aromă, vă recomand să folosiți bulion de legume în loc de apă.

5. Pasul

Când legumele s-au înmuiat complet și aveți o consistență groasă, ca de bulion, ați terminat. Serviți cald cu smântână deasupra.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou