Sursa :: Kritchai Chaibangyang for iStockPhotos
Rețetă de tocană de tăiței sănătoasă
Ador tocănița de tăiței și aceasta este preferata mea absolută! Am salvat multe zile reci de iarnă cu această rețetă și mi-am făcut fericiți prietenii și familia. Tocănița este consistentă, nutritivă și pur și simplu delicioasă. Prepararea este foarte simplă, dar rezultatul este uimitor. Savurați-o!
Ingrediente
- 200 g Paste (mie îmi place să folosesc penne, dar se potrivesc și alte tipuri)
- 2 scavenger
- 2 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 1 Poate Roșii
- 1 l supă de legume
- 3 Tablespoon ulei de măsline
- Sare, piper
- 1 Pinch zahăr
- 1 Tablespoon piure de roșii
- 1 Confederația Pătrunjel
- 1 Cană Smântână acră
Ultimele broșuri
Procedura
În rețeta de tocană de tăiței, mai întâi se fierb pastele în apă cu sare până când sunt al dente. Vă recomand să le gătiți puțin mai puțin decât este indicat pe ambalaj, deoarece vor continua să se gătească în supă mai târziu. Apoi scurgeți-le și puneți-le deoparte.
În timp ce se fierb pastele, se curăță și se taie morcovii și ceapa. Tăiați fin usturoiul.
Se încălzește uleiul de măsline într-o oală mare și se sotează ceapa până devine translucidă. Adăugați apoi usturoiul și morcovii și sotați-le câteva minute. Picătura de zahăr ajută la dezvoltarea aromei prăjite.
Acum se adaugă pasta de roșii și se prăjește puțin. Adăugați apoi roșiile din conservă și fierbeți la foc mediu timp de 10-15 minute. Vă recomand să tocați roșiile din conservă în prealabil cu un cuțit, pentru ca acestea să nu fie prea grosiere în tocană mai târziu.
Adăugați supa de legume în oală și aduceți totul la fierbere. Adăugați acum pastele fierte și pătrunjelul tocat. Se condimentează cu sare și piper și se aduce din nou la fierbere. Chiar înainte de a servi, amestecați smântâna, aceasta dă tocăniței de tăiței o consistență cremoasă plăcută.