PUBLICITATE
Sursa :: frederique wacquier from Getty Images
Risotto cu carne de pui și spanac
Acest delicios risotto este simplu de pregătit și este ideal pentru toate ocaziile. Este plin de arome și datorită combinației dintre carne de pui și spanac, este și nutrițional echilibrat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g piept de pui
- 2 căni Orez
- 200 g Spanac proaspăt
- 3 ro unt
- 1 ks The Onion
- 4 căni apă
- 1 cană lapte
- 2 Articolul sare de mare
- 1⁄2 Articolul piper negru măcinat
- 1⁄2 Articolul praf de usturoi
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Punem untul în oală și prăjim în el ceapa tocată mărunt până devine aurie.
2. Pasul
Apoi adăugăm carnea tăiată.
3. Pasul
Toate se stropesc cu o cană de apă și se lasă la fiert aproximativ 10 minute.
4. Pasul
Apoi adăugăm spanacul spălat și amestecăm până când spanacul nu se înăbușă și nu își pierde volumul.
5. Pasul
Apoi adăugăm orezul împreună cu 3 cani de apă și 1 cană de lapte.
6. Pasul
Gătim până când orezul absoarbe toată apa.
7. Pasul
Condimentăm risotto cu sare și mirodenii.