Sursa :: cheche22 from Getty Images
Risotto cu dovlecel și carne de pui
Un risotto delicios, sănătos și nutritiv, care îți va oferi un gust proaspăt de vară. Ideal pentru prânz sau cină.
Ingrediente
Ingrediente principale
- 200 g carne de pui
- 1 ks dovlecei
- 200 g Orez Arborio
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 l supă de pui
- 2 ro ulei de măsline
- 1 ro unt
Condimente
- 1 linguriță sare de mare
- 1 linguriță Piper negru
- 1 linguriță Cimbru
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiem carnea de pui în bucăți mai mici și o prăjim într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Luăm carnea și o punem deoparte.
Adăugăm restul de ulei și unt în aceeași tigaie. Adăugăm ceapa și usturoiul tăiate și le călim. Adăugăm orezul și amestecăm până când orezul devine sticlos.
Reducem temperatura și adăugăm o mică parte din supă. Amestecăm până când supa este absorbită de orez. Repetăm procesul până când toată supa este absorbită de orez.
În timpul adăugării bulionului, adăugăm și dovlecelul tăiat. Amestecăm până când dovlecelul devine moale.
Când orezul este moale și tot supa este absorbită, adăugăm înapoi în tigaie carnea de pui și amestecăm. Condimentăm cu sare, condimente și cimbru.