PUBLICITATE
Sursa :: pixelshot from Canva
Roșii uscate în ulei
Roșiile uscate și aromate în ulei sunt un supliment excelent pentru orice fel de mâncare. Pregătiți-le simplu și rapid acasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Roșii
- 500 g De roșii proaspete
- 2 Articolul sare
Ulei
- 1 l ulei de măsline
- 3 ks usturoi
- 1 creangă Rosmarin
- 1 creangă Cimbru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 100 de grade și spălați roșiile.
2. Pasul
Tăiați roșiile pe jumătate și presărați-le cu sare.
3. Pasul
Întindeți roșiile pe tava și introduceți-le în cuptor timp de 2-3 ore.
4. Pasul
Între timp, pregătiți uleiul. Puneți cățeii de usturoi, ramura de rozmarin și cimbru într-o sticlă și turnați peste ulei de măsline.
5. Pasul
Când roșiile sunt gata, lăsați-le să se răcească.
6. Pasul
Apoi puneți roșiile într-o sticlă cu ulei.
7. Pasul
Inchideți sticla și lăsați-o să stea cel puțin 24 de ore înainte de a consuma roșiile uscate.