PUBLICITATE

Sursa :: pixelshot from Canva

Roșii uscate în ulei

Roșiile uscate și aromate în ulei sunt un supliment excelent pentru orice fel de mâncare. Pregătiți-le simplu și rapid acasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Roșii

  • 500 g De roșii proaspete Adăugat la
  • 2 Articolul sare Adăugat la

Ulei

  • 1 l ulei de măsline Adăugat la
  • 3 ks usturoi Adăugat la
  • 1 creangă Rosmarin Adăugat la
  • 1 creangă Cimbru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 100 de grade și spălați roșiile.

2. Pasul

Tăiați roșiile pe jumătate și presărați-le cu sare.

3. Pasul

Întindeți roșiile pe tava și introduceți-le în cuptor timp de 2-3 ore.

4. Pasul

Între timp, pregătiți uleiul. Puneți cățeii de usturoi, ramura de rozmarin și cimbru într-o sticlă și turnați peste ulei de măsline.

5. Pasul

Când roșiile sunt gata, lăsați-le să se răcească.

6. Pasul

Apoi puneți roșiile într-o sticlă cu ulei.

7. Pasul

Inchideți sticla și lăsați-o să stea cel puțin 24 de ore înainte de a consuma roșiile uscate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou