PUBLICITATE
Sursa :: nicolata-bratosins-images from Canva
Ruladă de porc cu roșii uscate
O delicioasă ruladă de porc, plină cu o combinație excepțională de roșii uscate, mozzarella și pesto verde, împrospătată cu ierburi proaspete.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ruladă
- 600 g Pulpa curcanului
- 100 g roșii uscate
- 200 g mozzarella
- 2 ro Pesto verde
- 2 cuișoare usturoi
- 2 ro ulei de măsline
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Decor
- 2 ro Ierburi proaspete (busuioc, cimbru, rozmarin)
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Clătiți pulpa de curcan, uscați-o și tăiați-o în felii subțiri. Ungeți fiecare felie cu pesto verde.
2. Pasul
Tăiați roșiile uscate în bucăți mai mici și mozzarella în felii subțiri. Așezați roșiile și mozzarella pe felii de porc.
3. Pasul
Înfășurați felii și legați-le cu sfoară de bucătărie. Acoperiți rulourile de curcan în tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline și câțiva căței de usturoi.
4. Pasul
Sezonati și îndepărtați. Puneți rolele coapte în cuptor și coaceți timp de 30 de minute.
5. Pasul
Înainte de a servi rulada, presărați cu ierburi proaspete.