PUBLICITATE

Sursa :: nicolata-bratosins-images from Canva

Ruladă de porc cu roșii uscate

O delicioasă ruladă de porc, plină cu o combinație excepțională de roșii uscate, mozzarella și pesto verde, împrospătată cu ierburi proaspete.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ruladă

  • 600 g Pulpa curcanului Adăugat la
  • 100 g roșii uscate Adăugat la
  • 200 g mozzarella Adăugat la
  • 2 ro Pesto verde Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Decor

  • 2 ro Ierburi proaspete (busuioc, cimbru, rozmarin) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Clătiți pulpa de curcan, uscați-o și tăiați-o în felii subțiri. Ungeți fiecare felie cu pesto verde.

2. Pasul

Tăiați roșiile uscate în bucăți mai mici și mozzarella în felii subțiri. Așezați roșiile și mozzarella pe felii de porc.

3. Pasul

Înfășurați felii și legați-le cu sfoară de bucătărie. Acoperiți rulourile de curcan în tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline și câțiva căței de usturoi.

4. Pasul

Sezonati și îndepărtați. Puneți rolele coapte în cuptor și coaceți timp de 30 de minute.

5. Pasul

Înainte de a servi rulada, presărați cu ierburi proaspete.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou